TAEKWONDO – PRISER

Tkd Barn 4-6 år | 199 kr/mån, alternativt 299 kr/mån
Det här autogiroavtalet tecknar du om ditt barn är 5 år eller yngre. Den billigare avgiften gäller för en bindningstid på 12 månader, den dyrare för 6 månader. Notera att du alltid har 30 dagars ångerrätt, och därav kan betrakta din första månad hos oss som en provmånad.

Tkd Barn & Ungdom 7-19 år | 299 kr/mån, alternativt 399 kr/mån
Det här autogiroavtalet tecknar du om du eller ditt barn är mellan 6-19 år. Den billigare avgiften gäller för en bindningstid på 12 månader, den dyrare för 6 månader. Notera att du alltid har 30 dagars ångerrätt, och därav kan betrakta din första månad hos oss som en provmånad.

Tkd Vuxen 20+ år | 299 kr/mån, alternativt 399 kr/mån
Det här autogiroavtalet tecknar du som är 20 år eller äldre. Den billigare avgiften gäller för en bindningstid på 12 månader, den dyrare för 6 månader. Notera att du alltid har 30 dagars ångerrätt, och därav kan betrakta din första månad hos oss som en provmånad.

Tilläggsavtal

Tilläggsavtal | Plus 99kr/person/mån, alternativt plus 199 kr/person/mån

Tilläggsavgiften adderas med autogirots huvudavtal (den för närvarande dyraste avgiften). Plus 99 kronor gäller för en bindningstid på 12 månader. Plus 199 kronor för 6 månader. Det går att blanda gym- och kampsportsavtal.

Notera att du alltid har 30 dagars ångerrätt, och därav kan betrakta din första månad hos oss som en provmånad. Familjeavtal är de enda avtal som tecknas i receptionen. Detta under våra ordinarie öppettider.